دومین جلسه فوق العاده تیم مدیریت و رهبری مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد
در دومین جلسه فوق العاده تیم مدیریت و رهبری مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، پروتکل اورژانس در مواقع بحران و همچنین نحوه اتخاذ تدابیر آموزشی و درمانی این مرکز با توجه به شرایط اخیر، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران، دومین جلسه فوق العاده تیم مدیریت و رهبری این مرکز با حضور اعضای آن، دوشنبه ۲۶ خرداد سال ۱۴۰۴ در سالن شورای ریاست این مرکز برگزار شد.
در این جلسه، پروتکل اورژانس در مواقع بحران توسط دکتر افضلی مقدم رئیس بخش اورژانس و دکتر اقاویل از اعضای هیئت علمی این گروه تشریح شد و سپس اعضای جلسه در این رابطه به بحث و تبادل نظر پرداختند.
اتخاذ تدابیر آموزشی و درمانی با توجه به حوادث اخیر در کشور از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست بود.
ارسال نظر